Wil je alles weten op dance gebied? Dan zit je hier goed!

Kijk ook eens op deze website rechts bij de laatste nieuwsberichten. De berichten beginnen met de onderwerpen: EVENT, NEWSFLASH, MUSIC, LINE-UP, INTERVIEW & ACTIE. Het spreekt voor zich dat je iets kunt winnen bij het onderwerp ACTIE natuurlijk. Voor het plaatsen van win acties kunt u informeren naar de mogelijkheden. Wij verloten wekelijks via ons radio programma, maar ook via deze website. Voor het plaatsen of behandelen van uw persbericht kunt u altijd contact met ons opnemen.

Google ook eens op het woord ‘dancereporter’. Heb je zelf een leuk bericht stuur het ons of tag het online met het woord ‘dancereporter’. In iedereen schuilt een reporter, dus Tag al je dance nieuws en youtube filmpjes online met dit unieke woord en wij doen de rest.

Dancereporter gaat jou op de hoogte houden over de facts in de dance scene. Het belangrijkste nieuws hoor je toch het snelste via elkaar, dus abonneer je op onze socialmedia sites. Doormiddel van jullie input en de door ons geplaatste persberichten kan je eigenlijk niks meer missen.