EVENT: Thunderdome

THUNDERDOME AT NATURE ONE

Het is alweer bijna zover. Nature One, het beruchtste festival van Europa, zal weer neerstrijken in Kastellaun, Duitsland. Van donderdag 2 augustus tot en met zaterdag 4 augustus is Raketbasis Pydna de hemel op aarde voor iedere liefhebber van dance! 

Meer dan 300 DJ’s. 55.000 bezoekers. 23 area’s, een camping ter grootte van 130 voetbalvelden. Meer dan 800 luidsprekers met een totaal vermogen van 1 miljoen watt. Clubs en organisaties zoals Tresor (Berlijn) en Dirty Workz (België) geven de bezoeker wat deze wil: beats.

Natuurlijk is Thunderdome wederom aanwezig met een line-up waar je u tegen zegt. Onder het toeziend oog van de Wizard zullen artiesten zoals Evil Activities, Negative A, Kasparov, Synapse & Sei2ure, Terminal & Vavaculo, Sandy Warez, Buzz Fuzz volop gebruik maken van de muur van geluid op Nature One!

Naast de grote, bekende namen biedt Thunderdome ook dit jaar weer een podium aan de jonge generatie. Onder de naam ‘The Thunderdome Radio Crew’ zullen Enthorine, N!CK & Red Faction en Terminal & Vavaculo Raketbasis Pydna uit zijn betonnen voegen doen knallen. Deze mannen zijn vaak op Thunderdome Radio te horen, hebben al vaker zalen gesloopt, en staan te springen om de wereld te laten zien wat ze in huis hebben.

De komende weken zal ook Thunderdome Radio uitgebreid aandacht besteden aan Nature One. Ze geven onder andere tickets weg, halen mooie verhalen op en artiesten uit de line-up zullen elke woensdag lekkere setjes draaien op het hardste radiostation van het wereldwijde web. Dus tune in via Thunderdome.com, elke woensdagavond van acht tot middernacht. Twitter mee via #ThunderdomeRadio, of mail naarradio@thunderdome.com.

Auf wiedersehen!