EVENT: Zodiak Commune

Nieuwe ‘limited edition’ Zodiak Commune Records verkrijgbaar op Koninginnedag in Eindhoven

De voorbereidingen voor het ‘Queensday Festival’ op het Kennedyplein in Eindhoven zijn inmiddels al in volle gang en de weersverwachtingen voor aanstaande zaterdag zien er op zijn minst veelbelovend uit. De eerste lentedag waarop er weer ongeremd en vrij in de openlucht gedanst kan worden komt nu toch wel erg dichtbij. En de enthousiaste crew Zodiak Commune staat op haar beurt al te trappelen van ongeduld om iedereen op het Kennedyplein aangenaam te verrassen.
Op 30 april tovert Zodiak Commune de toch al futuristische setting van het Kennedyplein om in een wereld waar de DJ’s van Zodiak Commune het best gedijen; Rauw en industrieel, verrassend en toch zo ouderwets vertrouwd. Elf dampende uren lang denderen aan de buszijde van het Centraal Station de dikste Acid, Techno en Tekno tracks voorbij, omlijst door zinderende visuals op een imposante LED wand, adembenemende lasershows en opzienbarende optredens van het wereldberoemde theatergezelschap Close Act.
Hieronder het hele programma op een rij:
12:00 – 13:15 Erwin K.

13:15 – 14:40 Delucxed

14:40 – 16:05 Bor

16:05 – 17:30 D=p+cer

17:30 – 18:55 Lamot

18:55 – 20:20 Saint

20:20 – 21:35 Dilemma

21:35 – 23:00 Rick Angel
Theater: Close Act // Rebels www.closeact.nl

Visuals: Kijkbuiskinderen www.kijkbuiskinderen.nl

Kunstlicht www.kunstlicht.tv

Laser: E&A Laser www.ealaser.nl
Release Zodiak Commune Records 008 – Limited Edition I
Na vier jaar relatieve stilte op het Zodiak Commune Records label – voor zover het op een Acid platenlabel ooit stil kan zijn – wordt tijdens ‘Queensday Festival’ de langverwachte achtste release op Zodiak Commune Records uitgebracht. Wat er precies op deze 3-tracks analoge plezierbom staat wordt nog even geheim gehouden, maar zoals je inmiddels van Zodiak Commune Records mag verwachten, weerspiegelen de tracks vele jaren complete underground gekte. Nieuwsgierig wie er achter deze drie monstertracks schuil gaan? Scan dan de QR code op de plaat die je tijdens ‘Queensday Festival’ kunt kopen of check www.zodiakcommune.com voor meer informatie!
Summer of Acid
Tijdens ‘Queensday Festival’ wordt ook de line-up bekend gemaakt van de aankomende editie van ‘Analog Dialogue’ in de Effenaar en het gemoedelijke underground festijn ‘Tacnival’ in TAC. Zorg dus dan je er bij bent als je snel wilt weten wat Zodiak Commune daar voor je in petto heeft. Maar ook op festivalgebied laat Zodiak Commune deze zomer nog van zich horen wanneer de resident DJ’s hun zurige beats laten gelden tijdens ‘Fuck You We’re From Eindhoven’ en het benefietfestival ‘Rocking For India’ in Son. Hou www.zodiakcommune.com dus in de gaten en schrijf je in voor de nieuwsbrief als je Zodiak Commune ook deze zomer niet wilt missen!
Meer informatie: www.zodiakcommune.com


Of via de Zodiak Communities:

www.twitter.com/zodiakcommune

www.facebook.com/zodiakcommune

www.zodiakcommune.hyves.nl

www.myspace.com/zodiakcommune