EVENT: Systematic Recordings

ADE_NGHTDVSN_Systematic

NGHTDVSN presents Systematic ADE Special

Duits technolabel brengt haar sterren samen

Het Amsterdam Dance Event vormt elk jaar het ultieme brandpunt voor alles wat dance ademt en leeft. In een overvloed aan feesten vormen een paar events echter de pilaren van het ADE, zonder twijfel behoort ook de avond van Systematic Recordings en NGHTDVSN tot deze spreekwoordelijke krenten uit de pap. Vrijdag 18 oktober is het weer zover, uiteraard in de welbekende Chicago Social Club aan het Leidseplein, waar ditmaal artiesten als Robert Babicz, Pezzner, Christian Smith, Martin Landsky en Marc Romboy tot in de vroege uurtjes van de partij zijn.

Al jaren is het label van Romboy glansrijk aanwezig op het ADE. Niet verwonderlijk, de Duitse dj/producer heeft niet alleen zijn muziek, maar ook Systematic Recordings in de loop der tijd uit zien groeien tot smaakmakend onderdeel van de Europese technoscene. Zo verscheen er onlangs nog een album van Romboy in collab met de Japanse technokoning Ken Ishii en was er de succesvolle release van Robert Babicz album “The Owl And The Butterfly”.

Laatstgenoemde is ook één van de headliners tijdens de NGHTDVSN presents Systematic ADE Showcase. En dat schijnt wat te worden; de uit Polen afkomstige Robert Babicz geldt al jaren als cultheld van de Duitse technoscene, levert steevast meeslepend melodieuze techno, verpakt in solide livesets.

En zo zijn er meer live optredens deze avond. Ook Amerikaans muzikant Pezzner, al jarenlang leverancier van de meest stijlvolle deep- en techhouse, zal zijn eigen producties ten gehore brengen. Evenals Italiaans multitalent Dusty Kid, ook al zo’n uitblinker op Systematic, en labelbaas Marc Romboy himself hun eigen muziek zullen presenteren.

Verwacht verder dj-sets van een paar klassieke technonamen. Christian Smith is er bijvoorbeeld bij, de Zweedse grootheid die al jaren een household name vormt in de wereldwijde technoscene. De Duitse producer Martin Landsky vormt daarbij een mooi tegenwicht met zijn diepe, trippy geluidstapijten, vaak flirtend met meerdere stijlen van disco tot deephouse en techno. Dimitri Andreas vertegenwoordigt België met zijn mysterieuze grooves. De mooie, Detroit-getinte sound van Namito maakt het plaatje vervolgens compleet –een palet aan stijlen en geluiden zoals ook Systematic Recordings dit al jaren naar buiten brengt.
De kleine zaal wordt gehost door het Amsterdamse Misc Agency. Kevin Arnemann, Mike Ravelli, Audiobirdz, Verdi, Tim Hoeben en Rob Hes zullen acte dé presence geven.

 

NGHTDVSN presents Systematic Recordings ADE Special

Vrijdag 18 oktober // 00.00-08.00 uur

Chicago Social Club // Leidseplein 12 Amsterdam

Line up: Marc Romboy (Live), Robert Babicz (Live), Pezzner (live), Martin Landsky, Dusty Kid (Live), Christian Smith, Dimitri Andreas, Namito

Kleine zaal: Kevin Arnemann, Mike Ravelli, Audiobirdz, Verdi, Tim Hoeben, Rob Hes (Live)

VVK 15,- | http://bit.ly/130fQz8
Facebook: https://www.facebook.com/events/357155147748611/?fref=ts

 

www.systematic-recordings.com

www.nghtdvsn.com