EVENT: Sidney Samson

banner

Zaterdag 25 mei 2013 is het tijd voor Let There Be House in de Gigant te Apeldoorn. Deze club avond is inmiddels een cultureel begrip geworden en trekt liefhebbers van de echte house muziek, maar is zeker ook de aangewezen plek om relaxt een drankje te drinken en heerlijk bij te kletsen.

Voor deze editie staat er een dikke line-up op het programma. Niemand minder dan Sidney Samson zal zijn opwachting maken tijdens Let There Be House. We kennen hem natuurlijk allemaal van zijn nummer 1 hit ‘Riverside’ uit de Nederlandse Top 40, maar we mogen ook zijn status als house pionier niet vergeten.  Verwacht echte Samsobeats met latin, electro, urban en hiphop invloeden. Kortom HOUSE!

De rest van de line-up mag er natuurlijk ook zijn.

– Sidney Samson
– Martin Garrix
– Kid Sublime
– Sven Kay
– MC Lou-E & VJ Klad TV

Deze editie van Let There be House krijg je een avond met een toegankelijke sfeer waar je vijf uur lang kunt genieten van gezelligheid en saamhorigheid, dus 25 mei stappen we even uit de dagelijkse sleur om samen te genieten van het echte warme housegevoel.

Kaarten koop je uiteraard bij de Gigant á € 10,-. Aan de deur kosten de kaarten € 12,50. Meer informatie over Let There Be House vind je op de officiële website. www.lettherebehouse.com