ACTIE: DJ Knock Out

Verover een plek in de line-up van Dancetour Apeldoorn!

Ook dit jaar heeft lokaal DJ talent uit Apeldoorn de kans om een plek in de line up van Dancetour

Iedereen uit de omgeving van Apeldoorn kan zich nu inschrijven via Facebook. Maak je DJ set op SoundCloud of Mixcloud. Uit alle ingezonden items worden vier finalisten geselecteerd die zich live moeten bewijzen tijdens de DJ Knock Out contest op zaterdag 4 augustus in poppodium Gigant in Apeldoorn. De winnaar van deze contest wint een plek achter de draaitafels van Dancetour Apeldoorn op zondag 12 augustus. De inschrijving sluit op 28 juli 2012 en er kan nog gestemd worden tot 2 augustus 2012.

 

Dancetour Apeldoorn

Op zondag 12 augustus vindt alweer de zesde editie plaats van Dancetour Apeldoorn op het Marktplein. Jaarlijks komen duizenden bezoekers af op dit gratis en voor iedereen toegankelijke

dance evenement met grote DJ namen. Daarnaast organiseert Stichting Dancetour met haar

concept “Bringing people together” jaarlijks de Dancetour Projects waar de DJ Knock Out  in

Apeldoorn er één van is. Deze DJ contest geeft jong DJ talent de kans op een plek in de line-up van

Dancetour Apeldoorn te veroveren. Vorig jaar stond DJ Knock Out 2011 winnaar Tiako achter de draaitafels met onder andere Sander Kleinenberg, Sunnery James & Ryan Marciano en Vato Gonzalez

 

Aanmelden

Jong DJ talent uit Apeldoorn  en directe omgeving kunnen zich tot uiterlijk 28 juli inschrijven.

Inschrijven gaat via het aanvraagformulier opwww.facebook.com/dancetour, vul deze in en geef de link van de DJ set op SoundCloud of Mixcloud van maximaal 15 minuten.

Zodra er is  aangemeld voor de DJ Knock Out op Facebook, kan er gestemd worden op de DJ. De top 3 van DJ’s die de meeste stemmen hebben gaan door naar de DJ Knock Out finale. Dancetour geeft ook nog één wildcard weg, zodat er vier finalisten op  4 augustus in poppodium Gigant live battelen voor een plek op Dancetour Apeldoorn. Deelnemers mogen niet ouder zijn dan zevenentwintig jaar en moeten woonachtig zijn in Apeldoorn of directe omgeving.

 

Dancetour DJ Knock Out Apeldoorn

De finale vindt plaats in de vorm van een DJ Knock Out contest op zaterdag 4 augustus in Poppodium Gigant in Apeldoorn. De vier geselecteerde finalisten zullen om de beurt een set draaien en vervolgens tegen elkaar ‘battelen’. Tijdens de battle draaien de finalisten afwisselend van elkaar en nemen hierbij de draaitafel van elkaar over. Aan het eind van deze contest is duidelijk wie er tussen de grote namen staat op Dancetour Apeldoorn op zondag 12 augustus op het Marktplein in Apeldoorn.

 

 

Voor meer informatie en het aanvraagformulier kijk opwww.facebook.com/dancetour

Voor meer informatie kijk op www.dancetour.nl